Kolumnit

Kuka pelkää mustaa miestä?

Erilaisuus pelottaa ihmisiä, muualta tulleisiin suhtaudutaan torjuvasti. Kun ihminen ei tunne toista, niin silloin on helppo vieroksua, torjua ja tuomita. Kuka pelkää mustaa miestä- leikkiä leikittiin lapsena. Iskostammeko jo pienestä asti ihmiseen erilaisuuden pelon? Näitä asoita Sannamari Särvä pohtii kantilta jos toiseltakin.

Mielipiteitä kahvilassa

Ihmisten arvostelu koetaan rumana ja ilkeänä. Ei niin saa tehdä. Nina Tikalle kahviloissa istuminen,  ihmisten arvostelu ja  seuraaminen on vapaa-ajan harrastus. Hänestä on mukava arvostella ohikulkevien pukeutumista ja tyyliä. Hyvässä ja pahassa.

Ostoksien ihanuus

Shoppailu on harrastus siinä missä muutkin aikaa vievät aktiviteetit. Saara Nenonen kertoo omasta rakkaasta harrastuksestaan, ja miten se aikojen kuluessa on muuttunut heräteostoksista klassikkotuotteiden hamuamiseen.

Ennen oli kaikki paremmin, videopelitkin

Nykyinen kulutusyhteiskunta tuo markkinoille uusia videopelejä jatkuvasti. Mediajournalisti Laura Lahti ei näistä uusista peleistä välitä. Sen sijaan vanhanajan pelit ja niiden sankarit, kuten NES:in Mario ja Luigi tuovat iloa hänen harmaaseen arkeen. Miksi ihmeessä näin on? Miten vanha ja elämää nähnyt NES on parempi kuin uusi ja päivitetty wii? Miksi sohvalla istuen peli maistuu paremmalta kuin ruudun edessä pomppiminen? Kolumnistina Laura Lahti.

Niin huonoa, että se on jo hyvää – B-luokan leffojen puolesta

Sillä välin, kun Oscar-pöydän putsanneet elokuvat vetävät teatterit ääriään myöten täyteen katsojia, mediajournalisti Vesa Siltanen metsästää niitä elokuvia, jotka saavat nauramaan, itkemään ja hämmentymään – huonoudellaan. Mikä B-luokan elokuvissa sitten viehättää? Vesa kertoo oman näkemyksensä.

Rakas Hyllyni

Olen huomannut vuosien mittaan ja huonojen kokemusten myötä kuinka pienistä asioista ihminen tulee onnelliseksi. Jos osaa etsiä jotain sitä, mitä voi tehdä omalla vapaa-ajalla, kuten katsoa elokuvia, voi löytää paljon hyviä puolia pienistä asioista.

Pianosoitto ja lasi viiniä 

Lapsena aloitettu harrastus, joka myöhemmin muotoutui eräänlaiseksi terapiakeinoksi sekä osaksi elämäntapaa. Toimii rentoutumiskeinona itselle sekä apuna matkalle kolmanteen maailmaan. Kolumnisti Senni Tuominen

Rakkaani

Trendikäs itsepetos

Mere Partanen

Liikuntavuorojen varaajat

Severi Hirvensalo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s