GONG

gong1

Sano GONG ja anna värinän johdattaa itsesi Humalistonkadulle! Näin mainostetaan entisen Turun Klubin tiloihin avatun livemusiikkia tarjoavan tapahtumapaikan kotisivuilla. GONG ja VINO ovat turkulaisille uusia käsitteitä, jotka tulevat tutuksi ainakin livemusiikin ystäville.

gong7

Kahdessa kerroksessa sijaitsevat Gongin tilat tarjoavat mahdollisuuden järjestää erilaisia tilaisuuksia. Kokonaisuuden täydentää alakerran viini- ja olutbaari Vino, josta voi aloittaa illanvieton. Uusittujen tilojen musiikilliseen tarjontaan kuuluu Dj illat, tunnetut ja vähemmän tunnetut artistit ja bändit, niin kotimaasta kuin ulkomailta. Mahdollisuuksien ja kysynnän mukaan pyritään järjestämään myös nuoremmille ns. ikärajattomat illat.

gong6  gong9

gong3  gong2

Paikan vetäjänä toimii monille turkulaisille ennestään tuttu Janne Kiviniemi, joka on vaikuttanut kulttuuri-alalla jo pidempään. Taustahenkilöinä uuden toiminnan mahdollistamiseksi koottiin nimekäs porukka, joista tutuin nimi isolle yleisölle on Ruisrockistakin tuttu Juhani Merimaa. Haastattelua tehdessä remontti oli jo loppuvaiheessa ja uuden live-klubin avajaisia vietettiin 28.1.2016.

logo

Toimittajat : Elina Tapio ja Timo Virtanen

Kuvat: Elina Tapio

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s