Tyhjästä nousevat somesensaatiot

Somesensaatioksi kapuavalla tulee olla ajoitus kohdillaan ja karisma hallussa. Pinnalla pysymiseen vaaditaan ammattimaista otetta.

somekolmikko

Entä mitä ylipäätänsä tämä nykymaailmaa vahvasti edustava sana tarkoittaa? Mikä on somesensaatio? Mediatutkimuksen kolmannen vuoden opiskelija Hanna Teriö ratkoo sosiaaliseen mediaan ja internetelämään liittyviä kysymyksiä. Valaisevassa asiatuokiossa ihmetellään mikä on tutoriaali ja millainen on järkevä somekäyttäjä?

 

”Facebookissa olen viihtynyt seitsemäntoistavuotiaasta asti.”

Teriö käyttää yhteisöpalvelu Facebookia aktiivisesti päivittäin ja Instagram on hänelle henkilökohtainen päiväkirja kuvien muodossa.

Median opiskelija kertoo nauttivansa myös Youtube- videoiden katsomisesta. ”Tykkään meikkivideoita tekevistä tytöistä heidän yrittäjähenkisyytensä vuoksi. Heillä on sellainen tekemisen meininki”, Teriö toteaa vakuuttavasti.

kuvaparisome

Ennustajaksi Teriö ei kuitenkaan ryhdy. Kysyttäessä hänen näkemystään vuoden 2016 aikana nouseviin ilmiöihin, hän vinkkaa: ”Näissähän on se hauskuus ja kiehtova ominaisuus, että niitä ei voi oikein ennustaa.” Teriö odottaa innolla tulevaa somevuotta.

TOIMITTAJAT: Anni Liukkonen ja Satu-Lotta Rannisto

KUVAT: Elina Tapio ja Satu-Lotta Rannisto

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s